De staff van villa Asmara.

De staff
Het zorgvuldig geselecteerde personeel van Villa Asmara is vriendelijk en discreet. Zij doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen en u maximaal van uw vakantie te laten genieten.

Zij bieden u de luxe en service zoals in de beste hotels in de privacy van uw Villa Asmara.

De dames van het huis
Kadek en Nila, twee dames die al lange tijd werkzaam zijn in Villa Asmara. Zij doen het huishouden, de was en bereiden naar wens uw ontbijt, lunch en diner.

Nila veelal iets verlegen en Kadek spontaan en openhartig.

Naast dat ze heerlijk koken, regelen zij ook verschillende excursies in de omgeving van Lovina of in heel Bali, maar u kunt ook met ze meegaan naar de pasar in de buurt voor tropisch fruit en ingredieŽnten voor de maaltijd. Zij kunnen u bekend maken met het gebruik van Indonesische specerijen in de keuken van Villa Asmara.

Kadek en Nila, heerlijke maaltijden en een heerlijk stel waar wij met recht trots op zijn.

De stille kracht in de tuin
Dewa, de stille kracht van de tropische tuin.

Als tuinman verzorgt hij met veel liefde de tropische planten, fruitbomen en vijvers met vissen bij Villa Asmara.

Hij onderhoudt ook het zwembad en de verschillende zitjes in de tuin.

Dewa is 6 dagen per week aanwezig, maar doorgaans houdt hij zich schuil tussen de verschillende bloemen en planten.

Dewa is geen grote prater, maar als u een kokosnoot uit de tuin van Villa Asmara wilt hebben, dan is hij uw man. Dewa, de stille kracht en beste tuinman van Bali

De mannen van de nacht
De security van Villa Asmara bestaat uit 2 mannen, die elkaar afwisselen in de nacht.

Zij waken over uw nachtrust en zorgen voor hulp in de avond. Zij houden zich discreet afzijdig en laten zich alleen zien wanneer zij nodig zijn.

Deze mannen van de nacht zult u zondags ook even bij daglicht zien, wanneer ze een handje helpen in de tuin van Villa Asmara en op het strand voor de villa.

Extra hulptroepen
Nyomang is naast chauffeur van de Jeep ook de man die u kan helpen met internet, dvd speler, tv, wifi en alle andere technische vragen over Villa Asmara. Hij kan u helpen met de boodschappen, weet de weg, is altijd behulpzaam en zal samen met de andere staf-leden zorgen voor een onvergetelijk verblijf in Villa Asmara. Nyomang is ook de man die de zorgt voor het licht, mocht het even donker worden in Bali , d.m.v de generator van Villa Asmara. Komt de staf er niet uit of heeft u andere vragen, dan zijn ook wij te bereiken op Bali.
personeel personeel personeel personeel personeel personeel

Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie over villa Asmara.

informatie villa Asmara informatie villa Asmara informatie villa Asmara informatie villa Asmara

topmenuHome van Bali villa AsmaraInformatie over Bali villa AsmaraFoto's van Bali villa AsmaraPrijzen van Bali villa AsmaraReserveren van Bali villa AsmaraVragen aan Bali villa AsmaraLinks van Bali villa AsmaraContact met Bali villa AsmaraWeblog van Bali villa AsmaraGastenboek van Bali villa Asmara
downmenu