Etage, living met loungebank voorzien van Plasma en DVD.

Aanwezig in de villa:

Airco in alle slaapkamers en living - Ventilators in alle vertrekken - Handdoeken, Badhanddoeken, Bedlinnen - Kluis/safe - Grootbeeld flatscreen-tv en dvd-speler - Sateliet ontvangst BVN schotel - Generator bij stroomuitval - Gratis Laundry service - Gratis breedband wifi internet - Drinkwater flessen - Boeken Nederlands/ /Engels - DVD's - Dagelijkse schoonmaak - Amerikaanse koelkast - Combinatie magnetron - Bodrum koffiepressLigstoelen - Kinderstoel, kinderbedje en autostoeltje- Toyota Jeep ( tegen vergoeding te gebruiken )

Slaapkamers

De drie slaapkamers in ons vakantiehuis hebben zowel airco als ventilatoren voor een aangename temperatuur.

Twee kamers zijn gelegen aan het schaduwrijke terras en beschikken over een tweepersoons bed, en eigen badkamers.

Boven op de etage met geweldig 360o uitzicht over de omgeving, bevindt zich de 3e slaapkamer met badkamer. In de living zijn nog 2 extra bedbanken. Het plafond is open zodat de structuur van het dak zichtbaar is.

Woonkamer

De zeer ruime woonkamer op de eerste etage wordt gedomineerd door een grote loungebank met veel kussens en een breedbeeld tv.

Een grote gevulde boekenkast. Daarnaast nog een mooie 'thee' hoek.

Wanneer de deuren worden geopend zorgt de zeewind voor een verkoelende bries. Aan 4 zijden is een balkon, de grootste aan de voorkant met een gezellig zitje, en een hangmat. U heeft hier rondom een prachtig uitzicht op de zee, de bergen en de tropische tuin.

Keuken

In de semi-open keuken bereiden Komang en Ita de heerlijkste maaltijden.

De keuken is volledige ingericht en voorzien van een Amerikaanse koelkast met koelwater voorziening en ijsblokjes machine voor verfrissende drankjes. Vraag Komang naar een van haar vele verse vruchten juiches uit de blender of laat je door haar verrassen.

Kook samen met Ketut en leer een Indonesische maaltijd te bereiden of laat je gewoon verwennen door haar kookkunsten.

Timor huisje

Direct aan het strand staat een houtbewerkt huis in Timorstijl. Een veranda met een zitje heeft uitzicht op de Bali Zee. Hier staat altijd een verkoelende bries. Een ideale plek om te genieten van de zonsondergang en de locale Balinese bevolking te zien vissen of spelen op het strand.

Binnen is het ingericht als massage ruimte. Een massagetafel staat in deze beschutte omgeving klaar. Gasten van Villa Shanti kunnen hier genieten van een Balinese massage of bij een van de aanbevolen spa's. .

etage villa Shanti etage villa Shanti etage villa Shanti etage villa Shanti etage villa Shanti

Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie over de villa.

Info villa 1 Info villa 2 Info villa 3 Info villa 4

menutopHome van Bali villa AsmaraInformatie over Bali villa AsmaraFoto's van Bali villa AsmaraPrijzen van Bali villa AsmaraReserveren van Bali villa AsmaraVragen aan Bali villa AsmaraLinks van Bali villa AsmaraContact met Bali villa AsmaraWeblog van Bali villa AsmaraGastenboek van Bali villa Asmaranieuws van Bali villa Asmaramenudown