Etage, living met loungebank voorzien van Plasma en DVD.

Aanwezig in de villa:
Airco in alle slaapkamers - Ventilators in alle vertrekken - Handdoeken, bedlinnen, badhanddoeken, Kluis/safe - Grootbeeld flatscreen-tv en dvd-speler - Sateliet ontvangst BVN schotel - Generator bij stroomuitval - Gratis Laundry service - Gratis breedband wifi internet - Drinkwater flessen - Boeken Nederlands/ /Engels - DVD's - Dagelijkse schoonmaak - Amerikaanse koelkast - Combinatie magnetron - Bodrum koffiepress – Ligstoelen - Kinderstoel, kinderbedje en autostoeltje- Toyota Jeep met chauffeur (tegen vergoeding i.o. te gebruiken)
Slaapkamers
De vier slaapkamers in ons vakantiehuis hebben zowel airco als ventilatoren voor een aangename temperatuur.

Twee kamers zijn gelegen aan het schaduwrijke terras en beschikken over een tweepersoons bed en 2 eenpersoons bedden.

Een andere slaapkamer ligt oostelijk en beschikt over tweepersoonsbed en een buitenbadkamer.

Boven op de etage met geweldig uitzicht over de Balizee bevindt zich de 4e slaapkamer, met daarvoor nog een groot balkon.

Badkamers
Villa Asmara beschikt over twee buitenbadkamers, waar u 's avonds kunt douchen onder de sterrenhemel en overdag uitzicht heeft op de Balizee en de bergen van het Bratan meer.

In de middelste kamer is een binnenbadkamer gemaakt.

In de gang bevindt zich een algemeen toilet en buiten in de tuin is nog een buitendouche.

Woonkamer.
De woonkamer wordt gedomineerd door een grote loungebank met veel kussens en een breedbeeld tv. Wanneer de harmonica deuren worden geopend zorgt de zeewind voor een verkoelende bries.

Een met de hand bewerkte stenen ronde trapwand, welke bepalend is voor het ontwerp, leidt naar de eerste verdieping, de vide en het balkon. U heeft hier een prachtig uitzicht op de zee en de tropische tuin.

Keuken.
In de semi-open keuken bereiden Kadek en Nila de heerlijkste maaltijden. De keuken is volledige ingericht en voorzien van een Amerikaanse koelkast met koelwater voorziening en ijsblokjes machine voor verfrissende drankjes. Vraag Kadek naar een van haar vele verse vruchten juiches uit de blender of laat je door haar verrassen.
etage villa Asmara bedroom villa Asmara kitchen villa Asmara trap villa Asmara living villa Asmara bedroom villa Asmara

Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie over villa Asmara.

informatie villa Asmara informatie villa Asmara informatie villa Asmara informatie villa Asmara

topmenuHome van Bali villa AsmaraInformatie over Bali villa AsmaraFoto's van Bali villa AsmaraPrijzen van Bali villa AsmaraReserveren van Bali villa AsmaraVragen aan Bali villa AsmaraLinks van Bali villa AsmaraContact met Bali villa AsmaraWeblog van Bali villa AsmaraGastenboek van Bali villa Asmara
downmenu