Wie zijn wij, even voorstellen.

Wij zijn een familie

Theo, Marja en onze dochter ZoŽ. In 2007 zijn we naar Bali verhuisd met onze toen 8-jarige dochter. Het leven in een ander land, het leven in een tropisch klimaat, maar bovenal het mogen leven en verblijven in een Villa direct aan het strand van Lovina Beach in het noorden van Bali is voor iedereen een droom, maar voor ons als familie een werkelijkheid.

Leven dicht bij de Bali Zee, zien hoe de magische kleuren van luchten boven de zee iedere dag weer veranderen. Vreemde vogels in allerlei kleuren, vlinders met verschillende tekeningen en groottes, kamerplanten in de tuin, verse kokosnoot van eigen boom. Alles is anders, maar ondertussen gaat het leven van een gezin gewoon door en gaat ZoŽ naar school. Een locale Indonesische school, waar zij als enige blanke, blauw ogige leerling bijna 4 jaar het onderwijs zal volgen. Benieuwd naar haar belevenissen klik hier.

Wij zijn ontwerpers

Vormgeven, verfraaienen, nieuw creeŽren en ontwerpen; voor ons een dagelijkse bezigheid als bedrijf in de vorm van Stand Art, maar ook in onze manier van leven. We hebben onze villa's zelf ontworpen, allereerst om deze zelf te bewonen en later aangepast aan verhuur zodat ook anderen kunnen genieten van het paradijselijke wat Noord Bali te bieden heeft. Villa Shanti is het 3e ontwerp van een strandvilla van onze hand. Naast de Buka en de Buka Kecil is deze Bagan Bagas ontworpen om in te leven in de tropen dicht aan zee. Villa Asmara, onze eerste villa verhuren we ook.

Symmetrie en rust, westerse luxe en Balinese stijlkenmerken, dit waren uitgangspunten voor het ontwerp van Villa Shanti. Gebouwd op een rijstveld zal het niemand verbazen dat het geinspireerd is op een Balinees rijsthuisje. De tropisch tuin, het eigen pad met lotusvijvers naar de zee, villa Shanti is omgeven door de natuur. Vanuit verschillende terassen kan men een blik werpen op het authentieke Bali; zien hoe de rijstvelden bewerkt worden, hoe de druiven geknipt worden en de vrouwen de zware manden de naar de weg brengen.

Villa Shanti is ontworpen om de omgeving tot zijn recht te laten komen. Trots alleenstaand op het achterland met een directe verbinding naar de zee. Een oase van rust en een paradijs voor diegene die een duik in het zwembad willen maken.

Wij zijn reislustig

We houden van reizen, nieuwe omgevingen ontdekken, dicht bij huis, maar ook verder weg. De mogelijkheid om enkele jaren in Bali te mogen wonen geeft ons de kans om een gedeelte van AziŽ te ontdekken.

Allereerst IndonesiŽ, waarbij we het voordeel hebben dat onze blonde dochter de taal als een locale beheerst en met haar Balinese accent menig IndonesiŽr bleek laat worden. Oog in oog gestaan met de Komodo veraan, slapen in de jungle met de oerang-oetangs. Vulkanen beklommen en shopping malls overwonnen.

Sumatra met zijn theeplantages en Mossy Forest, China met zijn terra cotta leger en de Chinese muur, AustraliŽ en zijn ocean road. De luxe van Singapore en het nog te ontdekken Thailand. Van locale markten tot luxe hotels, we houden van de afwisseling en genieten van beide.

Wij zijn Hollanders

Wij zijn typisch Hollands, houden van het rivierenlandschap en de zee. Drinken veel koffie en zijn opgegroeid met melk en kaas. Nederland is onze thuisbasis, daar waar we geboren zijn, de cultuur kennen, de taal spreken en de mensen direct begrijpen. Nederland, het land waar maar zelden een 'miscommunicatie' is, waar efficientie hoogtij viert en waar je op de fiets je weg volgt.

Nederland is voor ons ook het land van familie en vrienden, die je altijd weer het 'thuis' gevoel geven.

Familie foto

Laat het ons weten als u nog vragen heeft.

bali blog shanti panoramas wie zijn wij

menutopHome van Bali villa AsmaraInformatie over Bali villa AsmaraFoto's van Bali villa AsmaraPrijzen van Bali villa AsmaraReserveren van Bali villa AsmaraVragen aan Bali villa AsmaraLinks van Bali villa AsmaraContact met Bali villa AsmaraWeblog van Bali villa AsmaraGastenboek van Bali villa Asmaranieuws van Bali villa Asmaramenudown