De prijzen van villa Asmara.

Villa Asmara is geschikt voor gezelschappen tot en met 8 personen. Tijdens uw verblijf kunt u 6 dagen per week gebruik maken van de diensten van onze staf, huishoudelijke hulp (2 pers.), tuinman, security en helpdesk. Het huis wordt voor u schoongemaakt, het zwembad en de tuin bijgehouden en maaltijden kunnen naar uw wensen worden klaargemaakt tegen kostprijs van de ingrediënten. Ook zijn een welkomstpakket, gas, electra, kraanwater, loundry-service en toeristenbelasting bij de prijs inbegrepen. Gebruik van handdoeken, strandlakens en beddengoed. Breedband internetverbinding is eveneens gratis te gebruiken. Tegen een zeer redelijke vergoeding staat een auto met chauffeur tot uw beschikking.

Een compleet 5 ***** pakket voor een luxe en zorgeloze vakantie in uw privé villa.


Prijzen zijn gebaseerd per nacht (min. verblijf 3 nachten)

 

 

aantal personen

 

1/2 3/4 5/6 7/8
Laag seizoen 16 jan. tot 31 maart en 1 okt. tot 15 dec. € 155,- € 185,- € 215,- € 245,-
Midden seizoen april mei juni september € 190,- € 220,- € 250,- € 280,-
Hoog seizoen 16 december tot 15 januari en juli augustus. € 270,- € 300,- € 330,- € 360,-

Last minute actie! aankomende 6 weken 20% korting, zie boekingskalender ↓↓↓

Uw reservering is bevestigd na ontvangst van 30% van de huursom. Het resterende bedrag dient minimaal 6 weken voor aankomst te zijn betaald. Voor een annulerings- en reisverzekering dient u zelf te zorgen.

Indien u dat wenst zorgen we voor transport vanaf de luchthaven in Denpasar.

Villa Asmara

Currency Converter Huurovereenkomst huurvoorwaarden boekings kalender

menutopHome van Bali villa AsmaraInformatie over Bali villa AsmaraFoto's van Bali villa AsmaraPrijzen van Bali villa AsmaraReserveren van Bali villa AsmaraVragen aan Bali villa AsmaraLinks van Bali villa AsmaraContact met Bali villa AsmaraWeblog van Bali villa AsmaraGastenboek van Bali villa Asmara
menudown